LED Ambient beltéri LED csík RGB

19900 Ft

Cikkszám: Ambientled Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

• 6 az 1-ben autóbelső akril vezetőszálas szalag: Ez a termék 6 különböző színű akrilszálas szalaggal érkezik, így sokoldalú és könnyen testre szabható az Ön igényei szerint.

• Könnyen felszerelhető: A vezetőszálas szalag könnyen felszerelhető, és bármilyen speciális szerszám vagy felszerelés nélkül rögzíthető az autó bármely felületére.

• Fokozza a belső hangulatot: A háttérvilágítású autók környezeti lámpái javíthatják az autó belsejének hangulatát, kényelmesebbé és élvezetesebbé téve a vezetést.

A Fény mód :

1) Aktív hangeffektusok: Az autó fényereje alatt található LED hangérzékelőkkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a LED-ek zenei ritmussal történő szinkronizálását. A LED-es könnyűzenei szalag követi a ritmust, és a hangerősséghez igazítja a villogást.

2) zenei dekoráció. Az egyszerűnek tervezett Kit azonban az autó belsejében is eleganciát biztosít éjszakai vezetés vagy zenehallgatás közben. És mivel hangérzékelővel rendelkezik, az autó alacsony fényerejű rendszere szinkronban van a zene ritmusával.

3) Fényerő Színhőmérséklet beállítása: A LED fényerő színhőmérséklet beállítási móddal van felszerelve. Ha úgy érzi, hogy a fény sötét, ezzel a móddal módosíthatja a fényerőt.

1…Minden terméktípus 1* fő vezérlőmodult és 4* alvezérlő modult tartalmaz

2…A 110cm-es LED szalag két dugasz, melyek vághatók és két független fénycsíkra oszthatók

Csomag tartalma:

– Elem típusa: 6 az 1-ben (5 * LED szalag (75 cm/4 + 110 cm/1)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LED Ambient beltéri LED csík RGB” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük