Osram Ultra Life 64210ULT H7 2db/csomag

3260 Ft

Cikkszám: 64210ULT-HCB Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

Közúti forgalomban használható
igen, ECE engedélyes
Színhőmérséklet : 3200 K
Névleges feszültség : 12 V
Névleges teljesítmény : 55 W
Fényáram : 1 500 lm
Fejelés : H7 (PX26d)
Élettartam (Tc) : 1 500 óra

Az Osram Ultra Life izzó kiemelkedő rendelkezésre állást biztosít a gépjármű bármely világítási felületén. Amennyiben sokat töltesz az utakon, szállítással, vagy szállítmányozással foglalkozol az Osram Ultra Life izzó a legjobb megoldás. Az Osram Ultra Life izzók széles választékban nyújtanak megoldást ha a cél a leghosszab várható élettartam.

Fényáram: az Ultra Life család egy Osram-tól elvárható standard gyári fényt biztosít. A halogén izzó technológiai sajátosságának köszönhetően vagy hosszú élettartamú izzó készíthető szerényebb fényárammal, vagy emelt fényáramú izzó értelemszerűen szerényebb élettartammal. Az Ultra Life család az Osram leghosszabb élettartamú autóizzó termékcsaládja.

Színhőmérséklet: az Ultra Life H7 színhőmérséklete 3200 Kelvin, azaz melegfehér. A gyártó ennél a sorozatnál nem alkalmaz a színhőmérséklet növelése céljából búra színezést, melyet az izzó feszítésével kompenzálni kellene, hiszen ezáltal csökkenne az élettartam.

Élettartam: az Ultra Life H7 Tc mérési módszer szerinti élettartama 1100 óra, ami átlagos 50 km/h átlagsebesség mellett 55 000 világítással levezetett kilométert jelent.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Osram Ultra Life 64210ULT H7 2db/csomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük